De nieuwe Wft vakbekwaamheidseisen, Wft diploma’s nieuwe en oude stijl, PE-plusexamens en de grootschalige diploma omwisselactie... In 2014 staan veelomvattende gebeurtenissen op stapel die grote impact hebben op uw dagelijkse (zakelijke) bezigheden en wellicht ook uw gemoedsrust. De SEH zal u de komende jaren begeleiden naar een succesvol en bekwame financieel adviseur nieuwe stijl.

Daarom bent u van harte uitgenodigd voor de EFA-tour die in oktober en november 2013 door het land reist.

Het programma

Wft-vakbekwaamheidseisen

Tijdens 17 regionale bijeenkomsten vertelt SEH directeur Bart de Nie u de details over de nieuwe regelgeving omtrent vakbekwaamheid én over alle voor u relevante Wft diploma eisen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Aan het eind van de bijeenkomst weet u welke voor u relevante diploma’s, PE-certificaten en PE-plusexamens u in uw bezit moet hebben om goed voorbereid de omwisselactie tegemoet te treden.

De Erkend Financieel Adviseur
Van hypotheekadviseur naar financieel huisarts

De veranderende economische werkelijkheid en de daarbij horende bezorgdheid en onzekerheid bij consumenten en nieuwe –wet en regelgeving rondom hypotheken vraagt u na te denken over de toekomstvragen om een antwoord van u als financiële dienstverlener. De vragen van de klant worden breder dan het hypotheekadvies. De SEH is van mening, dat - om succesvol te blijven in de huidige markt - verbreding van uw adviespraktijk een belangrijke stap is. Hierbij is de behoefte van uw klant aan een totaaladvies uw uitgangspunt en kunt u de onzekerheid over zijn financiële situatie wegnemen door het bieden van een duurzaam, integraal advies.

Reden voor de SEH om in 2014 het nieuwe kwaliteitskeurmerk de Erkend Financieel Adviseur (EFA) te introduceren. Deze brede financieel adviseur wordt getraind op integrale advisering, budgettering en de analyse van inkomensrisico’s (arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijdensrisico, pensioen). Met de extra vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke informatievoorziening van de SEH hebt u straks alles in huis om uw klant goed en in de volle breedte te adviseren. Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst zal het profiel van en de weg naar de opvolger van de Erkend Hypotheekadviseur worden toegelicht.

Dagprogramma
  • Ontvangst: vanaf 15.30 uur
  • Start bijeenkomst: 16.00 uur
  • Geschatte eindtijd: 17:30 uur
Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Schrijf u nu in!

Bereid u goed voor en schrijf u nu in voor de EFA-tour. Er zijn 14 bijeenkomsten, dus er is er altijd een bij u in de buurt!

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus doe het snel. Vol = vol.

Klik op onderstaande button om u in te schrijven!Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over de Erkend Financieel Adviseur kunt u op werkdagen bellen met de SEH op (020) 428 95 73.

Hebt u vragen over uw inschrijving voor de EFA-tour? Neem dan contact op met Agaat van Ekeren van Bureau D&O. Haar telefoonnummer is 033-2542019.

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?