Waarom een Erkend Financieel Adviseur

Vind een Erkend Financieel Adviseur

Uw deskundig adviseur

Een huis kopen is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Het gaat om veel geld en de lening loopt lang door. U wilt dan ook niet zomaar een hypotheek. U wilt een hypotheek die u als gegoten zit. De Erkend Financieel Adviseur staat voor u klaar. Niet alleen als u overweegt om een huis te kopen, maar ook als u bijvoorbeeld uw hypotheek wilt aanpassen, oversluiten, of als u onverwacht (tijdelijk) terugvalt in inkomen. In elke levensfase geeft hij of zij antwoord op uw financiële vragen. Verder kijken dan uw hypotheek is zijn kracht.

De voordelen

 • Gespecialiseerd in de financiering en betaalbaarheid van uw woning
  Uw adviseur helpt u om uw nieuwe huis te financieren.
 • Kijkt verder dan uw hypotheek
  Uw adviseur staat voor u klaar in elke levensfase. Ook als u bijvoorbeeld uw hypotheek wilt oversluiten, of als u terugvalt in inkomen.
 • Bewezen deskundig en altijd up-to-date
  Erkend Financieel Adviseur is een keurmerk. Om dit keurmerk te houden moet uw adviseur:
  • zich aan strenge regels houden
  • geldige wettelijk verplichte diploma’s hebben
  • zich continu bij laten scholen
 • Integer en persoonlijk financieel advies
  Het gaat uw adviseur om úw wensen en belangen.
 • Creëert overzicht in uw financiële mogelijkheden
  Uw adviseur helpt u om uw financiële situatie in kaart te brengen. Hij zorgt voor overzicht, inzicht en samenhang in uw financiën.
 • Eerlijk over kosten
  Uw adviseur maakt vooraf precies duidelijk op welke kosten u moet rekenen. Een oriënterend gesprek is doorgaans gratis en verplicht u tot niets.
 • U weet precies wat u kunt verwachten
  U krijgt vooraf een Dienstverleningsdocument waarin precies staat wat uw adviseur voor u gaat doen.
 • Vinger aan de pols
  Uw situatie, wensen en voorkeuren veranderen in de loop van de tijd. Uw adviseur adviseert en helpt u bijsturen.
 • Houd zich aan de beroepscode voor Erkend Financieel Adviseurs
  De Erkend Financieel Adviseur heeft een beroepscode. Dit betekent onder meer dat hij altijd juiste en volledige informatie geeft en dat hij uw gegevens geheimhoudt.

Erkend Hypotheek adviseur

Alle bij de SEH aangesloten adviseurs zijn Erkend Financieel Adviseurs. Deskundig, ervaren, up to date en gericht op uw wensen. Zij zijn specifiek getraind op het adviseren van alle financiële aspecten rondom de betaalbaarheid van uw woning. Nu en in de toekomst. Daarom kunnen Erkend Financieel Adviseurs er ook voor kiezen zich naast deze titel ook Erkend Hypotheekadviseur te noemen. Zij hebben dezelfde achtergrond en voldoen aan dezelfde strenge vakbekwaamheidseisen als de Erkend Financieel Adviseur.

Disclaimer

Deze tekst is afkomstig van de website www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl. De op de website getoonde informatie wordt door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur(SEH) met zorg samengesteld. Wijzigingen kunnen door Stichting Erkend Hypotheekadviseur zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Stichting Erkend Hypotheekadviseur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Stichting Erkend Hypotheekadviseur opgenomen informatie. Deze tekst is eigendom van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur en wordt beschermd door het auteursrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is verboden het materiaal van de website al dan niet in bewerkte vorm te kopiëren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden zonder schriftelijke toestemming van de SEH. Dit is een samenvatting. De volledige disclaimer vindt u op www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl.