SEH-Bijeenkomsten

Thema bijeenkomst NHG

Klaar voor het nieuwe jaar!

Bezoek de SEH-themabijeenkomst over de nieuwe NHG Voorwaarden en Normen 2018 en hoor wat u moet weten om uw klanten ook komend jaar weer uitstekend van
dienst te kunnen zijn.

Na de succesvolle reeks regionale themabijeenkomsten over NHG in 2016, organiseert SEH dit najaar opnieuw een serie bijeenkomsten in samenwerking het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW). Hier wordt u bijgepraat over de belangrijkste wijzigingen in de NHG Voorwaarden & Normen 2018. Op die manier kunt u goed voorbereid aan het nieuwe jaar beginnen én uw klanten tijdig en compleet adviseren over deze populaire hypotheekvoorwaarden.

Naast de wijzigingen in de NHG Voorwaarden & Normen worden nog onderbelichte mogelijkheden onder de aandacht gebracht en hoort u welke maatwerkoplossingen voor doelgroepen in de woningmarkt het WEW heeft gerealiseerd en momenteel ontwikkelt. Een goed voorbeeld is de lancering van een NHG-hypotheek voor ZZP’ers die net een jaar actief zijn.

Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen en uw ervaringen te delen.

Enkele NHG-thema’s die de revue passeren:

  • De belangrijkste wijzigingen in NHG Voorwaarden & Normen 2018
  • Onderbelichte mogelijkheden van NHG
  • Flexibilisering van de arbeidsmarkt
  • Financiering van Energiebesparende voorzieningen met NHG

Programma

15.00 - 15.30 uur ontvangst met koffie en thee
15.30 - 17.30 uur programma NHG
17.30 - 18.30 uur drankje

Meld u vandaag nog aan!
De SEH-Themabijeenkomsten worden speciaal voor Erkend adviseurs op verschillende plaatsen in het land aangeboden. Er is er dus altijd een bij u in de regio! U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Entree en annulering
SEH vraagt u voor uw deelname een bijdrage in de kosten van €15. Deze entreeprijs is inclusief btw en consumpties. Eveneens ontvangt u na afloop van de bijeenkomst de presentatie per e-mail. U betaalt direct online bij inschrijving. U ontvangt hiervoor een digitale factuur per e-mail zodat u deze, indien gewenst, kunt declareren bij uw werkgever.

Bent u verhinderd? Annuleer dan tot 7 dagen van tevoren via uw persoonlijke account op EventBrite.nl. Alleen dan kan het entreegeld worden gerestitueerd. Uiteraard kunt u uw entreebewijs ook aan een collega geven. Geef dan zijn of haar naam aan ons door via info(at)seh.nl o.v.v. SEH-themabijeenkomst NHG met de datum en locatie en uw beide namen. 

Bereidt u voor op het nieuwe jaar en kom ook naar één van de bijeenkomsten. Maar wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Bekijk de diverse data en locaties en schrijf u in!

Naar data en locaties

Disclaimer

Deze tekst is afkomstig van de website www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl. De op de website getoonde informatie wordt door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur(SEH) met zorg samengesteld. Wijzigingen kunnen door Stichting Erkend Hypotheekadviseur zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Stichting Erkend Hypotheekadviseur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Stichting Erkend Hypotheekadviseur opgenomen informatie. Deze tekst is eigendom van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur en wordt beschermd door het auteursrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is verboden het materiaal van de website al dan niet in bewerkte vorm te kopiëren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden zonder schriftelijke toestemming van de SEH. Dit is een samenvatting. De volledige disclaimer vindt u op www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl.