Neem gerust contact met ons op

Contact

Stichting Erkend Hypotheekadviseur 
Postbus 12016
1100 AA Amsterdam ZO

Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam ZO

KvK nummer: 33300916
BTW nummer: 8068.95.676.B01

Op werkdagen kunt u ons tussen 9:00 en 12:30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur bereiken op het telefoonnummer (020) 428 95 73.

Vragen?
Hebt u een vraag over het SEH PE-programma of een andere vraag over uw erkenning? Ga dan naar onze lijst met veel gestelde vragen en antwoorden die u op deze website vindt.

Staat uw vraag hier niet bij, mail deze dan naar een van onze medewerkers via het contactformulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie in uw mailbox. Wilt u een bijlage meesturen, stuur dan de mail via info(at)seh.nl.

Contactformulier

Persoonlijke Informatie
Vraag

Disclaimer

Deze tekst is afkomstig van de website www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl. De op de website getoonde informatie wordt door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur(SEH) met zorg samengesteld. Wijzigingen kunnen door Stichting Erkend Hypotheekadviseur zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Stichting Erkend Hypotheekadviseur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Stichting Erkend Hypotheekadviseur opgenomen informatie. Deze tekst is eigendom van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur en wordt beschermd door het auteursrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is verboden het materiaal van de website al dan niet in bewerkte vorm te kopiƫren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden zonder schriftelijke toestemming van de SEH. Dit is een samenvatting. De volledige disclaimer vindt u op www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl.