Vind hier uw documenten en promotiemateriaal

Profileer u als Erkend adviseur

Op deze downloads-pagina van SEH vindt u naast algemene informatie met betrekking tot de SEH, ook eenvoudig alle formulieren, overzichten en documenten die u nodig hebt voor uw Erkenning of het SEH examen Integraal Adviseren. Daarnaast zijn hier ook promotie artikelen, als het 'Erkend Financieel Adviseur Logo' te downloaden. Let op. Sommige documenten zijn uitsluitend toegankelijk voor Erkend Financieel Adviseurs. Hiervoor dient u dus eerst in te loggen in Mijn SEH.

Inloggen MijnSEH

Documenten bibliotheek

In de Documentenbibliotheek van de SEH vindt u naast algemene informatie met betrekking tot de SEH eenvoudig alle formulieren, overzichten en documenten die u nodig hebt voor uw Erkenning of het SEH examen Integraal Adviseren. Het logo 'Erkend Hypotheekadviseur' en het 'Logo Erkend Financieel Adviseur' vindt u onder 'Communicatie'. 

Let op: Een aantal documenten is uitsluitend toegankelijk voor Erkend adviseurs. Om deze documenten te kunnen zien en downloaden, dient u eerst in te loggen in MijnSEH. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de logo's.

Download of bestel promotie materiaal

U wilt zich graag profileren als Erkend adviseur bij uw klant. Logisch toch, u bent beter opgeleid en getraind dan een Wft-adviseur en dat mogen uw klanten best weten. Daarom heeft de SEH voor u een serie promotionele artikelen ontwikkeld. Speciaal voor de Erkend Financieel Adviseur en voor de Erkend Hypotheekadviseur. Denk hierbij aan posters, advertenties, banners, folders en vlaggen. Een aantal van deze artikelen, zoals advertenties en folders, kunt u zelfs personaliseren. Om te kunnen bestellen en downloaden in de webshop, dient u eerst in te loggen met uw MijnSEH inloggegevens. Zo herkennen we u als Erkend adviseur.

Download & Bestel uw promotiemateriaal

Disclaimer

Deze tekst is afkomstig van de website www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl. De op de website getoonde informatie wordt door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur(SEH) met zorg samengesteld. Wijzigingen kunnen door Stichting Erkend Hypotheekadviseur zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Stichting Erkend Hypotheekadviseur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Stichting Erkend Hypotheekadviseur opgenomen informatie. Deze tekst is eigendom van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur en wordt beschermd door het auteursrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is verboden het materiaal van de website al dan niet in bewerkte vorm te kopiƫren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden zonder schriftelijke toestemming van de SEH. Dit is een samenvatting. De volledige disclaimer vindt u op www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl.