Download en bestel hier uw promotie artikelen

Alleen voor Erkend Financieel Adviseurs

U wilt zich graag profileren als Erkend adviseur bij uw klant. U bent immers beter opgeleid en getraind dan een Wft-adviseur en dat mogen uw klanten best weten. Daarom heeft de SEH voor u een serie promotionele artikelen ontwikkeld. Denk hierbij aan posters, diverse advertenties en folders en gevelborden. De folders en advertenties kunt u personaliseren met uw logo en contactgegevens.

Om te kunnen bestellen en downloaden in de webshop, dient u eerst (rechtsboven op deze pagina) in te loggen met uw MijnSEH inloggegevens. Pas dan is de bestel- of downloadbutton zichtbaar. Zo herkennen we u als Erkend adviseur.

Bent u al ingelogd? Klik dan hieronder op het logo van uw keuze om de artikelen te bestellen en/of te downloaden.

Uw drukwerk en promotie artikelen via Repro.nl

SEH heeft een serie promotionele artikelen, folders en posters ontwikkeld ten behoeve van de Erkend Financieel Adviseur en de Erkend Hypotheekadviseur. Om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, werkt SEH samen met het bedrijf Repro.nl. Zij leveren een hoge kwaliteit drukwerk voor een goede prijs. U kunt zelf de oplage bepalen en uw eigen logo en NAW-gegevens in uw folders opnemen. U betaalt veilig met iDeal of creditcard en ontvangt een factuur per e-mail.

Hebt u vragen over uw bestelling, neem dan contact op met Repro.nl: telefoonnummer 070-3478808 of per e-mail digitaal(at)repro.nl.

Klik hieronder op het logo van het keurmerk waarvan u promotieartikelen wilt downloaden of bestellen.

Download gratis uw advertenties

De advertenties en banners kunt u kosteloos downloaden en naar eigen inzicht inzetten in de media van uw keuze. Zo laat u in uw eigen gemeente of regio uw toegevoegde waarde zien als Erkend adviseur op de manier die bij u past. De advertenties kunt u ook gebruiken als flyer op een evenement. Om kwaliteit te kunnen garanderen, worden de advertenties aangeboden in het (professionele) programma Indesign. U kunt deze het beste laten personaliseren door een professioneel vormgever. Vaak kan dit ook via het medium waar u wilt adverteren. U vindt de advertenties in de shop.

Klik ook hiervoor op de logo's hierboven!

Disclaimer

Deze tekst is afkomstig van de website www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl. De op de website getoonde informatie wordt door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur(SEH) met zorg samengesteld. Wijzigingen kunnen door Stichting Erkend Hypotheekadviseur zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Stichting Erkend Hypotheekadviseur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Stichting Erkend Hypotheekadviseur opgenomen informatie. Deze tekst is eigendom van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur en wordt beschermd door het auteursrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is verboden het materiaal van de website al dan niet in bewerkte vorm te kopiƫren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden zonder schriftelijke toestemming van de SEH. Dit is een samenvatting. De volledige disclaimer vindt u op www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl.